Lajmet rreth klubit

1 2 3 15

Tabela e klasifikimit

Team WD LPTS
1 KF Gostivari 9 3 0 30
2 FK Vardar 9 2 1 29
3 FC Voska 8 3 1 27
4 FK Detonit 7 3 2 24
5 FK Pelister 7 2 3 23
6 Ohird 7 1 4 22
7 FK Karaorman 5 3 4 18
8 FK Belasica 4 4 4 16
9 KF Besa 4 2 6 14
10 FK Kozuf 4 2 6 14
11 KF ARSIMI 1973 4 1 7 13
12 FK Sasa 3 3 6 12
13 FK Lokomotiva – Pe 2 5 5 11
14 FK Sloga Vinica 2 3 7 9
15 FK Teteks 2 1 9 7
16 FK Borec 0 0 12 0
Tablea e plotë

Sponsorët e KF ARSIMI 1973

  • Këmbimborja AF-FA

Ndeshjet dhe rezultatet

November 2022

12 Sat - 13:00
KF Arsimi1-2FC Voska Sport
Match Report
05 Sat - 13:00
KF Gostivari2-0KF Arsimi
Match Report

October 2022

29 Sat - 14:00
KF ARSIMI2-0KF Besa
Match Report
22 Sat - 14:00
FK Sasa1-0KF Arsimi
Match Report
16 Sun - 14:00
KF Arsimi0-0FK Lokomotiva
Match Report
08 Sat - 14:00
FK Karaorman2-0KF Arsimi
Match Report
01 Sat - 15:00
KF Arsimi9-0FK Borec
Match Report

September 2022

18 Sun - 15:00
FK Detonit3-1KF Arsimi
Match Report

TV ARSIMI